Tule Luonnon jälkeen- syyskouluun Eskukselle!

KUTSU

Tämä on kutsu tulla osallistumaan LUONNON JÄLKEEN – syyskouluun Eskukselle!

Sinä taiteilija, joka työskentelet seuraavien teemojen parissa:

EKOLOGIA, EI-INHIMILLISYYS, EVOLUUTIO, TEKNOLOGIA JA MYSTIIKKA,

haluatko jakaa kysymyksiäsi, praktiikoitasi, ajatteluasi, elämistäsi kyseisten teemojen kanssa? Nyt siihen tarjoutuu mahdollisuus syyskoulussamme. Alustava tapaamisaika on marraskuun alussa, ilmoitamme lopullisen ajan elo-syykuussa.

Olemme havainneet, että kyseiset teemat vaativat sitoutumista, niiden luona ei vain vierailla projektin verran, joten niihin liittyvät praktiikat ja kysymykset poikkeavat totutuista. Jotta emme jäisi yksin, kokoontukaamme!

Syyskoulun ideana on vertaisoppiminen, kokoontuminen ja kollegiaalinen jakaminen. Jakamisen tapa avoin, mutta pääpaino on käytännössä. Voit esim tuoda mukana aiheesi asiantuntijan, vetää työpajan tai keskustelun.

Viikonloppu koostuu teidän ehdottamista avauksista, iltamista, keskustelusta ja toiveiden ja tarpeiden kartoittamisesta. Tarjoamme tilat, ruokaa ja opittavaa.

Lähetä siis meille ehdotuksesi avauksestasi: sen kesto ja mitä materiaaleja mahdollisesti tarvitset 20.8.2018 mennessä osoitteeseen: taidejaevoluutio (at) eskus.fi

 

Koollekutsujat:

Saara Hannula, Esa Kirkkopelto, Maiju Loukola ja Hanna-Kaisa Tiainen

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uutisia / tapahtumia

Eskukselle esittävien taiteiden valtionpalkinto

Taiteen edistämiskeskuksen esittävien taiteiden toimikunta on myöntänyt Eskukselle esittävien taiteiden valtionpalkinnon ”tunnustuksena merkittävästä asemasta esitystaiteen toimijoiden tukijana ja mahdollistajana”. Myöntökriteereissä todetaan myös,

Scroll to Top