Tilojemme käyttö ja puhtaanapito syyskaudella 2020

Noudatamme Eskuksen tiloissa syyskaudella 2020 THL:n ja OKM:n ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Tilamme siivotaan kaksi kertaa viikossa perusteellisesti ja vuokralaisten määrästä riippuen myös muina arkipäivinä desinfioimme pinnat.

Myös tilojen käyttäjien on hyvä tehdä pintojen puhdistusta. Vuokralaisten käyttöön löytyy puhdistus- ja desinfioimisaineita; ohjeet niiden käyttöön löytyvät keittiön seinältä sekä studioiden ovista.

Vuokralaisten vastuulla on tuoda omat suojautumisvälineet, esimerkiksi käsineet tai kasvomaski.

Koronavirus tarttuu pisaratartuntana, joten hyvä tuuletus on tärkeää. Huolehdimme, että tiloista löytyy riittävästi ikkuna-avaimia. Jos huomaatte näissä puutteita, pyydämme ilmoittamaan toimistolle.

Otattehan myös huomioon, että tilaisuuden järjestäjä rinnastuu työnantajaan ja kantaa sen mukaisen vastuun.

Keskeiset kohdat ohjeistuksesta

• Lähikontaktien välttämiseksi turvavälien ylläpitämisen mahdollisuus yleisötilaisuuksissa, yleisissä kokoontumisissa ja julkisissa tiloissa tulee turvata: henkilömäärä tulee rajata siten, että henkilöiden väliin jää vähintään 1–2 m.
• Tilanteissa, joissa saattaa syntyä jonoja tulee ihmisiä muistuttaa ja auttaa turvavälien pitämisessä.
• Pisaratartunnan riski on herkästi tavanomaista suurempi esimerkiksi yhteislaulu- ja ryhmäliikuntatilanteissa, joten näissä ja vastaavissa tilanteissa turvavälien merkitystä on korostettava.
• Tultaessa sisätilaan tai rajattuun ulkotilaan käytetään käsihuuhdetta. Jokainen Eskuksen tiloissa järjestettävään toimintaan osallistuva henkilö tuo mukanaan oman käsihuuhteen / käsidesin TAI toiminnan järjestävä taho (vuokraaja) voi tuoda kaikille yhteisen.

Pidetään huoli toisistamme ja itsestämme, jotta tartuntoja ei Eskuksen kautta pääse leviämään ja vuokraustoimintaa voidaan jatkaa.

Turvallista loppukesää ja syksyä!

Eskuksen henkilökunta

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uutisia / tapahtumia

Eskukselle esittävien taiteiden valtionpalkinto

Taiteen edistämiskeskuksen esittävien taiteiden toimikunta on myöntänyt Eskukselle esittävien taiteiden valtionpalkinnon ”tunnustuksena merkittävästä asemasta esitystaiteen toimijoiden tukijana ja mahdollistajana”. Myöntökriteereissä todetaan myös,

Scroll to Top