Mielikuvituksen siivin unelmiin

TYÖPAJA I

PÄIVÄ 1 Minä ja tilat
Mietimme asioita, mistä tykkäämme ja millaisista paikoista tykkäämme. Sisällä rakensimme lempipaikat ja teimme sinne säännöt. Iltapäivällä lähdimme myös ulos kävelylle ja etsimme sieltä lempipaikkoja. Olli löysi satumetsän, jossa linnut lauloivat ihanasti. Kiisa tykkäsi siitä, että häntä kelattiin puun ympärillä ja hän nimesi sen ”emmä tiiä” -radaksi. Aleksille oli tärkeitä omenapuut ja Tuomolle iso kivi.

PÄIVÄ 2 Minä ja roolit
Lähdimme rakentamaan rooleja. Ensin vähän suunnniteltiin mikä voisi olla roolihenkilön nimi ja sitten miltä se voisi näyttää.  Mietittiin myös olisiko roolihenkilöllä jotain supervoimia.  Rooleja tuli monta. Ehkä mieluisimmat olivat Kuningas Udru ja Kuningatar Emmä tiiä. Heille järjestimme myös häät. Loppupäivä luimme satuja ja keksimme omia satuja. Päivän kulkua sitten kävimme läpi Susi- korttien avulla.

TYÖPAJA II

PÄIVÄ 1. Minä ja materiaalit, muodot ja lahjat
Annoimme mielikuvitus lahjoja toisillemme. Tanssimme musiikin tahtiin ja muodostettiin kehoistamme kaikenlaisia erilaisia muotoja. Lounaan jälkeen menimme ulos ja poimimme sieltä kaikkea kaunista ja sellaista joka myös tuntuu kivalle. Rakensimme kerätyistä materiaaleista kodit. Muovailimme myös koteihin asukkaat muovailumassasta.

PÄIVÄ 2 Unelmat ja mielikuvitus
Tanssimme ja annoimme taas mielikuvituslahjoja. Kuuntelimme musiikkia ja piirtelimme selkään. Leikkelimme lehdistä ihania kuvia ja teimme unelmakarttoja. Tunnustelimme erilaisia kankaita ja rakensimme niistä unelmapaikkoja ja unelmahahmoja. Syntyi mm. merenneito ja sen koti, jääkuningatar, seeproja ja karhunpoikia.

Suurikiitos Kaarisillan upeille työntekijöille <3. Kiitos, että sain olla vieraananne!

  • Jonna Wikström, 102-0hjaaja Kaarisillassa (Nastolassa)

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uutisia / tapahtumia

Eskukselle esittävien taiteiden valtionpalkinto

Taiteen edistämiskeskuksen esittävien taiteiden toimikunta on myöntänyt Eskukselle esittävien taiteiden valtionpalkinnon ”tunnustuksena merkittävästä asemasta esitystaiteen toimijoiden tukijana ja mahdollistajana”. Myöntökriteereissä todetaan myös,

Scroll to Top