Luonnon jälkeen -syyskoulun ajankohta on varmistunut

LUONNON JÄLKEEN – syyskoulu järjestään Eskuksella 3.-4.11.2018

Tämä on kutsu sinulle taiteilija, joka työskentelet seuraavien teemojen parissa:

EKOLOGIA, EI-INHIMILLISYYS, EVOLUUTIO, TEKNOLOGIA JA MYSTIIKKA,

haluatko jakaa kysymyksiäsi, praktiikoitasi, ajatteluasi, elämistäsi kyseisten teemojen kanssa? Nyt siihen tarjoutuu mahdollisuus syyskoulussamme. Kokoontuminen alkaa lauantaina 3.11. kello 10 ja jatkuu sunnuntai-iltaan, tarpeen mukaan. Välillä käydään nukkumassa.

Olemme havainneet, että kyseiset teemat vaativat sitoutumista, niiden luona ei vain vierailla projektin verran, joten niihin liittyvät praktiikat ja kysymykset poikkeavat totutuista. Jotta emme jäisi yksin, kokoontukaamme!

Syyskoulun ideana on vertaisoppiminen, kokoontuminen ja kollegiaalinen jakaminen. Jakamisen tapa avoin, mutta pääpaino on käytännössä. Voit esim tuoda mukana aiheesi asiantuntijan, vetää työpajan tai keskustelun.

Viikonloppu koostuu teidän ehdottamista avauksista, iltamista, keskustelusta ja toiveiden ja tarpeiden kartoittamisesta. Tarjoamme tilat, ruokaa ja opittavaa.

Lähetä siis meille ehdotuksesi avauksestasi: sen kesto ja mitä materiaaleja mahdollisesti tarvitset 15.10.2018 mennessä osoitteeseen: taidejaevoluutio (at) eskus.fi. Jos sinulla on jotain kysymyksiä tai haluat ilmoittautua osallistujaksi, lähetä postia samaan osoitteeseen.

Koollekutsujat:

Saara Hannula, Esa Kirkkopelto, Maiju Loukola, Hanna-Kaisa Tiainen ja Eskus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uutisia / tapahtumia

Eskukselle esittävien taiteiden valtionpalkinto

Taiteen edistämiskeskuksen esittävien taiteiden toimikunta on myöntänyt Eskukselle esittävien taiteiden valtionpalkinnon ”tunnustuksena merkittävästä asemasta esitystaiteen toimijoiden tukijana ja mahdollistajana”. Myöntökriteereissä todetaan myös,

Scroll to Top