Eskus menee remonttiin

Keväällä Eskusta remontoidaan

Aloitamme aulan ja neukkarin remontin 5.4.2023. Remontti jatkuu huhtikuun loppuun ja tulee aiheuttamaan jonkin verran melu-, haju- ja pölyhaittoja. Pyrimme kuitenkin toteuttamaan suurimman meluhaitan aiheuttavat työt aikana jolloin saleissa ei ole toimintaa eikä toimistossa työntekijöitä. Remontissa uusitaan seinien ja katon pinnat, jonka lisäksi ostamme uusia kalusteita. Teemme salista 4 remontin ajaksi väistötilan, jota voi käyttää läppärityöskentelyyn, oleiluun ja ruokailuun sekä varata kokouskäyttöön.

Vuokranantajamme eli Kaapelitalo Oy:n toimesta tehty ikkunaremontti alkaa myös olla loppusuoralla. Kunnostetut toimiston ikkunat asennetaan torstaina 16.3. jolloin myös  salien 2 ja 4 ikkunat viedään kunnostettavaksi eli ne ovat ilman päivänvaloa 2-3 viikkoa. Kaikki ikkunat on kunnostettu huhtikuun puoleenväliin mennessä.

Suunnitelman mukaan remontti jatkuu heinäkuussa, jolloin maalataan salien välisen käytävän sekä keittiön pinnat. Toteutamme koko tilan remontin astettain seuraavan kolmen vuoden aikana. Tarkoituksena on ajanmukaistaa tiloja, lisätä toimisto- ja varastotilaa, kunnostaa salien pinnat (seinät, katot, lattiat) sekä parantaa valaistusta. Pikku hiljaa kuoriutuu tiloista kaikille kauniimpi ja toimivampi Eskus.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uutisia / tapahtumia

Scroll to Top