Myllyteatteri: Reunalla elän enemmän

Tapahtuman tiedot

  • Suomenlinnan kirkko
  • 2.9.2023
  • 18:00 - 19:00
  • Myllyteatteri

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
€0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Myllyteatteri: Reunalla elän enemmän

Suomenlinnan kirkko

18:00 - 19:00
2.9.2023

000000

Myllyteatteri

Organizer's other events

Myllyteatteri: Reunalla elän enemmän

Suomenlinnan kirkko

18:00 - 19:00
2.9.2023

Tulosta

”Reunalla elän enemmän” on runollinen Suomenlinnan kirkkoon räätälöity esitystapahtuma, joka luonnostelee reunalla olemisen teemaa liikkeen, fyysisen läsnäolon, tanssin, akrobatian, musiikin ja runouden keinoin.
Reuna on maantieteellinen, eksistentiaalinen ja myös taiteellinen. Kahden elementin raja; tutun ja tuntemattoman; pelon ja uskalluksen; turvallisuuden ja riskin raja.

Esitys on luotu Kökarin kirkkoon ja Utön saarelle kesällä 2023, neljän päivän työskentelyn aikana, osana Rinnakkain meren kanssa -ohjelmaa. Ohjelman idea on luoda Suomen saaristomaisemasta inspiraatiota ottavia, paikkasidonnaisia esityskokonaisuuksia saariston kirkkoihin. Työskentelytapa on nopea ja intuitiivinen, esitys luodaan aina uudelleen kulloiseenkin tilaan.
Saariston keskeisin elementti on meri, ja elämä rinnakkain suuren elementin kanssa. ”Reunalla elän enemmän” – esitystapahtuma ottaa inspiraationsa tästä maisemasta.

Esiintyjät ovat taiteilijoita, jotka ovat työskennelleet yhdessä syksyllä 2003 Suomenlinnassa perustetussa Myllyteatterissa. Ensiaskeleistaan lähtien teatteri on luonut esitystaidettaan taiteellisilla reunoilla, kurkotellen niiden yli. Tänä vuonna 20 vuotta täyttävä Myllyteatteri on luonut fyysis-visuaalista esityskieltä lukuisissa tuotannoissa, joita on esitetty Helsingin lisäksi monissa Euroopan maissa.

Nyt Myllyteatterin konkareista koostuva työryhmä asettuu vastapäätä Suomenlinnan majakkakirkon tilaa ja sen sisään. Samalla ”Reunalla elän enemmän” -esitystapahtuma juhlistaa Myllyteatterin 20-vuotista taivalta.

Työryhmä:
Ulla Raitio, näyttelijä
Kaisa Niemi, tanssija
Henna Kaikula, sirkustaiteilija
Mia Simanainen, jazzlaulaja, säveltäjä
Miira Sippola, runoilija, ohjaaja

VAPAA PÄÄSY!

Scroll to Top