Intertaiteellinen taideakatemia Sukset Ristiin Susirajalla

Tapahtuman tiedot

  • Nurmes
  • su-06-2212:00 - pe-07-2217:00

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
€0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Intertaiteellinen taideakatemia Sukset Ristiin Susirajalla

Nurmes

su-06-2212:00 - pe-07-2217:00
26.6.2022

000000

Intertaiteellinen taideakatemia Sukset Ristiin Susirajalla

Nurmes

su-06-2212:00 - pe-07-2217:00
26.6.2022

Tulosta

Sukset Ristiin Susirajalla on intertaiteellisen opiskelun legendaarinen jalokivi – luovia eri taiteenlajien ja taiteellisen ilmaisun ristipölytyksiä tarjoava taideakatemia, joka järjestetään vuosittain kesäisessä Pohjois-Karjalassa Nurmeksessa.

Tulevana kesänä Taideakatemia tapahtuu Juhannuksen jatkona 26.6.-1.7.2022. Akatemian taiteellisena johtajana, nykytanssi- ja poeettinen iltakuoro -kurssien vetäjänä toimii tanssitaiteilija-musiikintekijä Elina Pirinen. Muut kurssit ovat dramaturgi-kirjailija Heidi Väätäsen luova kirjoittaminen, kuvataiteilija Jouko Korkeasaaren kokeellinen kuvataide, tanssitaiteilija-räppäri Kaisa Niemisen katutanssi/freestyle ja tanssitaiteilija Samuli Nordbergin kontaktityöskentely.

Sukset Ristiin Susirajalla tarjoaa herkullista, syvällistä ja hauskaa taiteiden välistä visiota opiskeluun tanssi-, näyttämö-, esitys- sana-, ja kuvataiteen nykyvirtauksia kuunnellen, uusia kombinaatioita luoden sekä erilaisten menetelmien historialliset kaanonit ymmärtäen. Taideakatemia on vakiintunut yhdeksi valtakunnallisesti merkittävimmästä ja omalaatuisimmasta tanssitaidetta ja sen ystävyystaiteenlajeja opettavista alustoista. Se on yhteisöllinen, se on feministinen, se on kokeellinen, se on älykäs, se on hauskuli-raikuli, se on dialoginen ja lempeä, se on mielikuvituksellinen ja täynnä ihanaa luovaa hulluutta yhdessä kohdaten.

Viikon mittainen akatemia on suunnattu kaikenikäisille ja -taustaisille ammattitaiteilijoille ja alan opiskelijoille sekä eri konteksteista tuleville taide-entusiasteille ja ensikertalaisille. Kursseilla kaikki opiskelevat yhdessä ristiin rastiin ammatillisen identiteetin että entusiastien välillä tarkassa, lempeässä ja eettisessä ohjauksessa.

Taideakatemian kaikkine kokemuksineen saa itselleen hintaan 350e, joka sisältää kurssit, koulumajoituksen sekä paikallisen kokin loihtiman ravitsevan kasvisruokailun. Näemme joka vuosi läheltä mitä hyvää tapahtuu ihmiselle, joka ”muuttaa viikoksi taiteeseen”, kehittää itseään kokonaisvaltaisella tavalla saaden samalla tukea taiteen opiskelun kautta sille kuka ihmisenä on, tapaa samanhenkisiä ihmisiä ja saa heidän kanssaan opiskella taidetta yhdessä.

Erityisesti pandemian jälkimainigeissa sekä sodan järkyttämässä tietoisuudessa taiteen opiskeleminen rauhallisessa ympäristössä, lumoavan luonnon äärellä jälleen yhdessä voi olla voimannuttava kokemus.

Kurssien tarkemmat tiedot, ilmoittautuminen ja akatemiainfo löytyy:
http://www.suksetristiinsusirajalla.fi

Scroll to Top