ESKUS hakee toiminnanjohtajaa

Oletko kiinnostunut esitystaiteen ja vapaan kentän tulevaisuudesta ja sen kehittämisestä? Tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää, vaikuttaa ja oppia uutta.

Esitystaiteen Keskus ry – ESKUS on esitystaiteen palveluorganisaatio alan ammattilaisille. Eskus on noin 20 esitystaiteen ryhmän, näyttämön ja festivaalin yhteistyöalusta. Eskuksen toimipiste sijaitsee Helsingin Suvilahdessa (Puhdistamo 6). Toiminta on valtakunnallista ja kansainvälistä. Eskuksen ydintiimiin kuluu toiminnanjohtajan lisäksi talous-, tilavastaava sekä osa-aikainen tuottaja/tiedottaja.

Eskuksen keskeiset tehtävät:
– kehittää esitystaiteen työskentelyolosuhteita
– vuokrata ja hallinnoida harjoitus-, ja työskentelytiloja jäsenistölleen ja muille esittävän taiteen ryhmille
– tuottaa esitystaiteilijoita työllistäviä ja alaa kehittäviä hankkeita
– auttaa jäsenistöään rakentamaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja
– järjestää residenssejä, seminaareja, koulutusta ja keskustelutilaisuuksia

Etsimme nyt joukkoomme oma-aloitteista, sitoutunutta ja kehitysintoista toiminnanjohtajaa. Tarjoamme merkityksellisen työkentän, mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintaa pitkällä tähtäimellä. Tarjoamme näköalapaikan alan kotimaisessa ja kansainvälisessä toiminnassa, kannustavan työyhteisön, kollegialisuutta, mahdollisuuden vaikuttaa ja oppia uutta. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan (3200€), henkilöstöetuja sekä joustavat etätyömahdollisuudet.

Toiminnanjohtajan tehtäväkenttään kuuluu ESKUKSEN perustoimintojen tuottaminen yhdessä muun tiimin kanssa. Toiminnanjohtaja vastaa hallinnosta, taloudesta ja henkilöstöjohtamisesta. Tehtäväkenttään kuuluu lisäksi Eskuksen verkottaminen valtakunnallisesti ja kansainvälisesti yhdessä muun tiimin kanssa.

Toivomme toiminnanjohtajalta dynaamista, itsenäistä ja eteenpäin katsovaa työotetta sekä soveltuvaa koulutusta. Kokemus taiteen ja kulttuurin työyhteisöissä toimimisesta auttaa tehtävässä onnistumisessa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja (suomi, englanti, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi) ja paineensietokykyä. Työ alkaa 1.8. 2023. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 15.3.2023 mennessä osoitteeseen: meena.kaunisto@eskus.fi

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Meena Kaunisto puh. 044 9774819 ja hallituksen puheenjohtaja Joel Neves, puh. 040 5295644.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uutisia / tapahtumia

Eskukselle esittävien taiteiden valtionpalkinto

Taiteen edistämiskeskuksen esittävien taiteiden toimikunta on myöntänyt Eskukselle esittävien taiteiden valtionpalkinnon ”tunnustuksena merkittävästä asemasta esitystaiteen toimijoiden tukijana ja mahdollistajana”. Myöntökriteereissä todetaan myös,

Scroll to Top