Ensimmäinen yhdenvertaisuussalonki kokoontui 2.3. / The First Equality Salon met at Eskus

(Scroll down for English)

Eskuksen historian ensimmäinen yhdenvertaisuussalonki kokoontui eilen 2.3. Eskuksella lähi- ja etäyhteyksin. Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille!

 

Salonkikausi on nyt avattu ja tervetuloa jatkamaan syväluotaavaa, monitahoista ja tärkeää keskustelua tiistaina 15.3. klo 18-20  Eskus sali 1 (keskustelua fasilisoi Juuso-Matias Maijanen) sekä tiistaina 22.3. klo 13-15  Eskus neuvotteluhuone (keskustelua fasilisoi Anna Korolainen Crevier).  Kaikkiin salonkeihin voi osallistua myös etänä. Ilmoittaudu tuleviin salonkeihin täällä.

(Kuva: Riikka Lakea)

Keskustelun pohjana toimii luonnos Eskuksen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmasta. Suunnitelmaa voi kommentoida myös tämän nettilomakkeen kautta.

***

The first ever Eskus Equality Salon gathered yesterday. Thank you for all who participated in the important and multifaceted conversation. The next Salons meet:

Tue 15.3. at 18-20  @Eskus sali 1
Tue 22.3. at 13-15  @Eskus Conference Room

Sign up (Zoom connection also possible) here.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uutisia / tapahtumia

Eskukselle esittävien taiteiden valtionpalkinto

Taiteen edistämiskeskuksen esittävien taiteiden toimikunta on myöntänyt Eskukselle esittävien taiteiden valtionpalkinnon ”tunnustuksena merkittävästä asemasta esitystaiteen toimijoiden tukijana ja mahdollistajana”. Myöntökriteereissä todetaan myös,

Scroll to Top