NoMad House 2022: WOMAN MACHINE -Venla Ilona Blom

Tapahtuman tiedot

  • Teatterimuseo
  • 1.9.2022
  • All Day
  • Mad House Helsinki

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
€0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

NoMad House 2022: WOMAN MACHINE -Venla Ilona Blom

Teatterimuseo

All Day
1.9.2022

000000

Mad House Helsinki

Organizer's other events

NoMad House 2022: WOMAN MACHINE -Venla Ilona Blom

Teatterimuseo

All Day
1.9.2022

Tulosta

Performanssi esitetään Teatterimuseossa syyskuun 1. ja 3. päivä. Tuotanto toteutetaan yhteistyössä Teatterimuseon kanssa. Harjoitukset ovat avoimia yleisölle 20-23. elokuuta. Lisätietoa tulossa pian!

WOMAN MACHINE on poikkitaiteellinen näyttämöteos, joka liikkuu moniulotteisesti konsertin, monologin ja tanssiteatteriesityksen välimaastossa. Teos ottaa voimakkaasti kantaa jatkuvasti uudistuvan ja kehittyvän teknologian ja informaatiotulvan vaikutukseen ihmisten mielenterveydelle. Erityisessä keskiössä on milleniaalien sukupolvi.

”Kyseessä on poikkeuksellinen teos, jonka kautta pyrin näyttämään beatboxauksen muunakin kuin maskuliinisena hip hop -kulttuuriin sidottuna kuriositeettina. Teoksessa tuon beatboxauksen teatterilavalle osaksi tarinankerrontaa ja ravistelen instrumentin sukupuoli- ja genresidonnaisuuteen liittyviä ennakkoluuloja.

Teoksessa pyrin löytämään tieni ulos koneimitaation ja robottimaisella autopilotilla toimivan kontrollifriikin pimeästä maailmasta ja paljastamaan kaiken sen iholla ja pinnan alla tanssivan haurauden, pelokkuuden ja inhimillisyyden, mikä tekee ihmisestä ihmisen.”

https://www.madhousehelsinki.fi/tapahtumat

Scroll to Top