Kaiken keskus: Sokkojamit

Tapahtuman tiedot

  • Eskus sali 1
  • 3.9.2022
  • 19:00 - 22:00
  • Kaiken keskus

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
€0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Kaiken keskus: Sokkojamit

Eskus sali 1

19:00 - 22:00
3.9.2022

000000

Kaiken keskus

Organizer's other events

Kaiken keskus: Sokkojamit

Eskus sali 1

19:00 - 22:00
3.9.2022

Tulosta

Näissä kontakti-improvisaatioon perustuvissa sokkojameissa katseen tilapäinen poistaminen antaa mahdollisuuden herkistyä syvempään, hienovaraisempaan ja aistirikkaampaan havainnoimiseen ilman näköaistin kontrollia. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kontakti-improvisaatiosta osallistuaksesi.
Sessio koostuu valmistautumisesta, yhteisestä ja vedetystä virittäytymisestä ja tiputtelusta. Voit poistua ja palata tilaan koska tahansa (paitsi yhteisen virittäytymisen aikana), mutta tilassa voi valmistautumisen jälkeen olla ja tanssia vain silmät sidottuina.

Tilassa on yksi henkilö koko ajan pitämässä huolen yleisestä turvallisuudesta – tämä koskee sekä yleisiä turvallisuuteen liittyviä asioita että turvallisemman tilan periaatteiden silmällä pitämistä.

Session rakenne on seuraavanlainen:
19 – 19.30 Valmistautuminen: Ohjeet turvallisuudesta tilassa, siteiden valinta ja oma virittäytyminen.
19.30 – 20 Yhteinen virittäytyminen tanssiin sokkona.
20 – 21.30 Tanssi sokkona tilassa. Tänä aikana tilaan ei voi tulla enää uusia ihmisiä. Tilasta voi poistua ja tulla takaisin koska tahansa, mutta tilassa ei voi olla ilman sidettä silmillä.
21.30 – 22 Voit tanssia tai muutoin tiputella tilassa ilman sidettä silmillä.
Voit tulla ja mennä koska tahansa 19 – 19.30 ja 20 – 22 välisenä aikana. 19.30 – 21.30 välisenä aikana tilassa voi liikkua vain silmät sidottuina.

Hinta 10€.

Liput Holvista.

//Muutama erityinen huomio:
Näissä jameissa sinut kutsutaan päästämään irti näköaistin kontrollista. Se muuttaa kokemustasi muista, tilasta ja rajoista. Harkitse oletko tähän varmasti valmis. Jameihin on luotu monia keinoja pitämään huolta kaikkien turvallisuudesta, mutta omien rajojen tunnistaminen ja kyky artikuloida niitä on oleellista.

Myymme näihin jameihin lippuja etukäteen, jotta pystymme arvioimaan ihmisten määrää ja valmistelemaan mm. siteet tätä ajatellen. Näin huolehdimme turvallisuudesta myös koronavirusta ajatellen. Siteet pestään huolellisesti jokaisen käytön jälkeen ja niitä käsitellään hygieenisesti ennen kuin saat omasi jameissa. Tilaa tuuletetaan säännöllisesti. Lisäksi tilassa on ilmanpuhdistin, joka tutkitusti vähentää tartuntariskiä.

Lisätietoja terveysturvallisuudesta saat osoitteesta office@centerforeverything.com

Kuvaamme jameissa hieman kuvia ja videota tulevia tapahtumia varten. Jos et halua, että sinut tunnistetaan kuvista, tule kertomaan siitä jameissa vetäjälle ja rajaamme sinut pois kuvista.

Sokkojamit toimivat turvallisemman tilan periaatteilla. Tämä tarkoittaa kunnioitusta kaikkia sukupuolia, seksuaalisuuksia, taustoja, kehoja ja kyvykkyyksiä kohtaan. Rasistinen, seksistinen, homofobinen, transfobinen tai muulla tavoin syrjivä käyttäytyminen ei ole sallittua.

Järjestäjän kotisivut: https://www.centerforeverything.com

Scroll to Top