Kaiken keskus: BDSM ja esitys -työpaja

Tapahtuman tiedot

  • Eskus sali 1
  • 19.11.2022
  • 10:00 - 13:30
  • Kaiken keskus

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
€0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Kaiken keskus: BDSM ja esitys -työpaja

Eskus sali 1

10:00 - 13:30
19.11.2022

000000

Kaiken keskus

Organizer's other events

Kaiken keskus: BDSM ja esitys -työpaja

Eskus sali 1

10:00 - 13:30
19.11.2022

Tulosta

Työpaja esittelee BDSM-tekniikoita esittävän taiteen harrastajille ja ammattilaisille sekä esittävän taiteen tekniikoita BDSM-harrastajille. BDSM on yhdistelmä sanoista bondage ja sadomasochism (sidonta ja sadomasokismi).
BDSM-harrastajille työpaja antaa nykytanssin, nykyteatterin ja esitystaiteen tekniikoita sessioiden syventämiseen sekä halukkaille välineitä kuinka muuntaa yksityiset sessiot julkisiksi esityksiksi. Tässä työskentelyssä nykytanssin välineitä käytetään kosketuksen, kehollisuuden ja moniaistisen kontaktin syventämiseksi. Nykyteatterin tekniikoita käytetään syventämään ymmärrystä rooleista ja niihin aina liittyvästä esityksellisyydestä. Esitystaiteen keinoja tuodaan sukeltamaan syvemmälle BDSM-sessioihin keskeisesti liittyvään rituaalisuuteen.

Esittävän taiteen harrastajille, opiskelijoille ja ammattilaisille työpaja tutustuttaa BDSM-kulttuurin käsitteisiin ja tekniikkoihin. BDSM-tekniikat laajentavat käsitystä kehotekniikoista, konkretisoivat vallan ja hierarkioiden kehollistumista ja antavat keinoja sukeltaa syvälle normatiivisuuden tuolle puolen. Yhtenä keskeisenä työpajan antina on suostumuksen käsitteen moninainen ymmärtäminen ja siihen liittyvät käytännöt, jotka antavat tärkeitä työkaluja mm. yleisön ottamiseen osaksi esitystä eettisesti kestävällä tavalla.

Suostumuksen kysymyksistä neuvotellaan aktiivisesti koko työpajan ajan. Tähän liittyy myös kysymys alastomuudesta. Sen määrän tai läsnäolon työpajassa määrittelevät työpajan osallistujat. Jokainen osallistuja määrittelee itse rajansa.

KEILLE: Työpaja on suunnattu kaikille, mutta aiempi kokemus joko esittävistä taiteista tai BDSM-kulttuurista ja/tai seksipositiivisesta kulttuurista on toivottavaa. Mikäli sinulla ei ole kumpaakaan, lähetä ennen ilmoittautumistasi lyhyt motivaatiokirje osoitteeseen office@centerforeverything.com

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSU: Molemmat tapahtuvat suoraan Kaiken keskuksen verkkokaupassa.
(Peruutusehto: Voit perua viimeistään kuukautta ennen työpajaa, jolloin saat 50 % maksustasi takaisin. Jos peruutat tätä myöhemmin, menetät koko maksusi. Voit myös hankkia toisen tilallesi työpajaan, mutta myös heidän tulee täyttää yllämainitut reunaehdot.)

HINTA: 60 €
Liput Holvista.

Mikäli hinta aiheuttaa sinulle ylitsepääsemättömän esteen, mutta haluaisit osallistua, lähetä myös siitä viesti yllämainittuun osoitteeseen. Samasta osoitteesta voit myös kysyä mitä tahansa muuta työpajaan liittyvää.

Scroll to Top