Höyhentämö: Metsästäjä-keräilijät -leiri

Tapahtuman tiedot

  • Kalasatama
  • 30.7.2022
  • All Day
  • Höyhentämö

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
€0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Höyhentämö: Metsästäjä-keräilijät -leiri

Kalasatama

All Day
30.7.2022

000000

Höyhentämö

Organizer's other events

Höyhentämö: Metsästäjä-keräilijät -leiri

Kalasatama

All Day
30.7.2022

Tulosta

Millaista on elää kaupungissa kivikautisella elämänasenteella? Jos sitä katsoo kuin metsää tai mammuttiaroa, millainen “luonto” se on? Millaisia henkiä ja olentoja siellä liikkuu? Miten esivanhemmat ovat läsnä? Millainen on sen kartta, kun se koostuu tarinoista? Mitä kaupungin saalis on, ja miten se käy pyydykseen?

Metsästäjä-keräilijät on sosiaalinen kokeilu, jossa urbaanien metsästäjä-keräilijöiden heimo elää Kalasatamassa Helsingissä. Kuka tahansa voi liittyä mukaan.

Leiri

30.7.-7.8.2022 Metsästäjä-keräilijät elävät leirissään Kyläsaarenkentällä. Osallistumaan voi tulla kuka tahansa haluamakseen ajaksi.

Leirille voi osallistua vain tulemalla paikalle minä tahansa päivänä kello 10-20 välillä. Lisää ohjeita löydät täältä lähempänä leiriä.

Voit viipyä haluamasi ajan pienestä hetkestä koko leiriin. Voit tulla uudestaan ja vaikka käydä olemassa leirissä erilaisia jaksoja. Leirissä voi siis myös yöpyä.

Kun tulet, paikalla olevat Metsästäjä-keräilijät neuvovat sinua ja ottavat sinut mukaansa leirin elämään. Päivällä he esimerkiksi rakentavat leiriä, kulkevat alueellaan etsimässä ruokaa, raaka-aineita ja muuta tarvittavaa, seurustelemassa alueen muiden inhimillisten tai ei-inhimillisten olentojen kanssa ja tutkimassa mitä alueella tapahtuu. Illalla he esimerkiksi istuvat leirinuotiolla, valmistavat ruokaa, kertovat päivän tarinat, tekevät käsitöitä, toimittavat tarpeellisia rituaaleja, kiertelevät katsomassa mitä naapurustossa tapahtuu tai vain viettävät aikaa.

Osallistuminen on ilmaista. Halutessasi voit maksaa haluamasi suuruisen vapaaehtoisen kannatusmaksun.

Lisätietoja täältä. 

Scroll to Top